De leiding

Stanley Stekker, Rozemarijn en Rebbel zijn de vaste leiding en stellen zich graag even voor:

Stanley StekkerStanley weet alles van Uitdagende Scoutingtechnieken. Buiten maakt hij graag zijn eigen hut, hij weet technische problemen op te lossen en krijgt alle touwen uit de knoop. Hij is een echte knoopexpert en wil de bevers dit ook leren.

RozemarijnRozemarijn weet alles van koken, dit doet ze ook graag voor de bewoners van Hotsjietonia. Samen met Rozemarijn gaan de bevers pannenkoeken bakken, helpen soep maken en leren ze alles van lekker en gezond eten.

RebbelRebbel weet alles van de mensen om haar heen. Ze komt veel buiten, kent de dieren en haar eigen omgeving heel goed. Voor alle vragen over Hotsjietonia kun je bij haar terecht. Ze neemt de Bevers mee naar haar leefwereld, ziet die er hetzelfde uit als die van de Bevers?

Ook worden zij soms bijgestaan door andere vrijwilligers die ook één van de themafiguren spelen uit het dorp Hotsjietonia. De volgende personen zou je wel is tegen kunnen komen:

Professor Plof, Bas Bos, Sterre & Steven Stroom, Keet & Fleur Kleur, Noa en Stuiter.

Scouting! Laat je uitdagen
Jantje Beton