Bevers

BeversDe kinderen van 4½ tot en met 7 jaar worden bij Scouting 'bevers' genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en samenspel. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

Ben jij tussen de 4½ en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van de Robert Baden-Powell zeeverkennersgroep! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

De opkomst van de Bevers is 1 keer maand van 10:30 tot 12:30. De data zijn in overleg. Dus neem gerust contact met ons op.

Scouting! Laat je uitdagen
Jantje Beton